Sugar Daddy: Cum să îți faci un profil de succes pentru dating-ul online?

Cum să îți faci un profil de succes pentru dating-ul online? Care este primul lucru ce stârnește interesul celeilate persoane? Ce anume o face să continue să afle și mai multe despre tine? Și care este momentul în care se decide să îți scrie?

Ai cele mai mari șanse ca pe SugarDaters să găsești acea Sugar Baby pe care o cauți de ceva vreme. Însă pentru a fi eficient în lumea dating-ului online, trebuie să ții cont de câteva sfaturi simple, însă imperative. Ele îți vor oferi posibilitatea de a primi mai multe match-uri, iar potențialele pretendente vor fi ajutate să-și facă o părere despre cea mai bună versiune a ta.

Deci, de unde să începi?

Fotografia de profil

Primul lucru pe care o Sugar Baby îl va observa, va fi fotografia ta de profil. Cu toții știm că nu trebuie să fii Brad Pitt ca să atragi atentia. Însă printr-o simplă fotografie de profil dovedești de fapt intențiile tale autentice atunci când vine vorba de a găsi un partener online. Tu ai avea încredere să contactezi un utilizator care nu are nicio fotografie? Sau ai considera că de fapt nu este decât o pierdere de vreme și în spatele unui astfel de profil, este doar cineva care nu are intenții serioase. O fotografie în care este prezentat un zâmbet natural, denotă în primul rând că ești cine spui ca ești, iar zâmbetul denotă că ești abordabil. Prin urmare nu va mai dura mult până când primul “bună” va ajunge în căsuța ta de mesaje.

Textul de profil

Următorul lucru care îi va atrage atenția este textul de profil. Atunci când citim un text de profil al unui utilizator care ne-a atras atenția printr-o fotografie în care afișa un zâmbet, ne dorim să aflăm motivul pentru care caută un partener online. Ce aștepări are? Și cum ar trebui să fie partnerul ideal? Încearcă apoi să scrii despre cum îți place să petreci timpul liber sau ce anume te motivează în viață. Cu toții ne dorim să ne înconjurăm din ce în ce mai mult de oameni pozitivi. Așa că ar fi ideal să afișezi această latură a ta, prin urmare, omite să incluzi decrieri negative sau descurajatoare în textul de profil.

Mai multe fotografii

Adaugă mai multe fotografii profilului tău. De îndată ce fotografia și textul de profil i-au atras atentia unei potentiale Sugar Baby, următorul lucrul pe care il va face, va fi dorința de a vedea cât mai multe fotografii cu tine. Afișează câteva fotografii cu postura ta completă, sau fotografii din care reiese cum îți place să îți petreci timpul liber. Poate chiar o fotografie din ultimul concediu sau din ultima excursie. În acest fel, va deveni iresistibil gândul cum ar putea lua chiar ea parte în toate acele aventuri alături de tine.

Câmpurile libere

Completează toate câmpurile lăsate libere în profilul tău. În special cele despre nivelul educațional, ocupația ta, cât și cele despre aspectul fizic. Îi oferă potențialei tale pretendente o imagine clară despre cine ești cu adevărat și despre lucrurile care îți trezesc un anumite interes. Ești un bărbat de afaceri? Minunat! Poate are o prietenă care tocmai a înființat un start-up. Ești avocat? Super! Poate dintotdeauna a fost interesată să afle ce e în spatele unei săli de judecată. Nu rata oportunitatea de a identifica teren comun cu ea.

Câteva dintre lucrurile pe care nu ar trebui să le faci

Nu ar trebui să exagerezi. Nu ar trebui să o copleșești cu o cantitate enormă de informație. E bine să oferi cât mai multe informații despre tine, dar ar fi de preferat să fii clar și concis. Stârnește-i interesul, însă nu da totul prea curând. Sună a ceva ce e mai ușor de zis decât de facut. Gândește-te la profilul tău online ca și cum ar fi cartea ta de vizită: conține tot ceea ce este necesar, însă informațiile sunt scurte și cuprinzătoare. Oferă-i un aperitiv, nu felul principal.

Nu te lăsa prea mult dus de val. Încearcă să nu incluzi nimic nepotrivit, nici în profil, dar nici într-o întâlnire face to face.

Nu insista foarte mult. Primul mesaj trimis și nu ți-a raspuns? Poate încă nu l-a citit. Mai așteaptă puțin înainte de a-i trimite al doilea mesaj.

Cu siguranță dacă vei începe să implementezi cele de sus menționate, vei observa o îmbunătățire considerabilă atât în numărul de mesaje primite cât și în numărul potrivirilor. Mult succes!