Ghidul unei Sugar Baby privind siguranța online (dar și offline)

Internetul, lumea virtuală, este un loc minunat dar care din păcate nu este lipsit și de ocazionalele neplăceri. Aici, la SugarDaters, facem tot ceeea ce ne stă în putere pentru a menține un mediu plăcut și sigur de întâlnire, de aceea verificăm manual fiecare text de profil și fotografie încărcată. În acest fel ne asigurăm ca fotografiile utilizatorilor sunt autentice, decente și că nu sunt folosite pe alte platforme, reducând astfel semnificativ profilele false și excrocheriile.

Însă la sfârșitul zilei, fiecare dintre noi trebuie să avem în vedere siguranța noastră online și să ne luăm măsurile necesare pentru a preveni orice fel de neplăcere. Fie că este vorba de dezamăgire atunci când persoana cu care te întâlnești nu arată ca în fotografie, ori că fotografia încărcată a fost de fapt făcută cu vreo câțiva ani în urmă, trebuie să ne asigurăm că eliminăm din start orice fel de neplăcere.

ÎNAINTE DE A TE ÎNTÂLNI 

1. Schimbă câteva mesaje bune

Sunt o mulțime de Sugar Daddies care abia așteaptă să te cunoască. Fă-ți timp să îl alegi pe cel mai potrivit pentru tine. Testează compatibilitatea, dacă există chimie, vorbește despre așteptările și limitele tale. De asemenea, flirtul este esențial, așa că nu uita de partea asta. În orice caz, încearcă să conversezi cât mai mult înainte de o primă întălnire. De foarte multe ori reies lucruri interesante despre cealaltă persoană din unele detalii mici. Fii cu ochii pe ele.

2. Un apel video

Lasă un simplu apel teleonic pentru eventualele următoarele întâlniri. Înainte de prima întâlnire este important să ai un apel video, în primul rând pentru a încerca apele. Însă înainte de a-ți da numărul de telefon, poți încerca Skype. În acest fel păstrezi informațiile despre tine cât mai private, până te hotarești să acorzi o șansă. Un apel video te ajută să validezi dacă persoana cu care ai putea avea o potențială întâlnire este de fapt cine spune că e.

3. Protejează-ți detaliile personale

Ești pregătită să-l întâlnești în persoană? Minunat! Însă ar fi o idee bună să nu dezvălui încă profilul tău de Facebook, Insta, etc, ori adresa ta. Poate nu exista chimie între voi, ori tu nu ai simțit acea scânteie la care te așteptai după ce l-ai întâlnit.  Prin urmare, nu ar avea rost să dezvălui informații confidențiale despre tine, ori lista de prieteni unei persoane cu care nu dorești să păstrezi un mimim de contact. Și astfel păstrezi în intimitate lucruri la care doar cunoscuții ori apropiații tăi au acces.

4. Spune-le câtorva prieteni

Dacă nu vrei, nu trebuie să spui nimănui că urmează să mergi la o întălnire cu o persoană nouă. Însă ar fi o idee foarte bună să-i spui macar unei singure persoane că urmează să întâlnești pe cineva orecum necunoscut. Asigură-te că îi spui și unde dar și când.

 

PRIMA ÎNTÂLNIRE

1.Întâlnește-te în locuri publice

Aceasta este prima regulă și cea mai împortantă în online dating și dintr-un motiv foarte bine intemeiat. Nu ar trebui încalcată! Cafeneaua sau restaurantul preferat, parcul de distracții sau la cinematograf, de tine depinde. Sunt o mulțime de moduri prin care poți rămâne cu amintiri memorabile, și care nu trebuie să implice straduțe întunecate sau locuri retrase.

2.Asigură-ți transportul înapoi acasă

Evită să fii prinsă în situații incomode, doar pentru că autobuzul întârzie să apară, sau pentru că prietena ta nu poate veni veni să te ia din cauză că și-a făcut deja alte planuri. Găsește soluții chiar înainte de întâlnire, eventual să ai la îndemână câteva nr. de telefon de la taxi.

3.Nu bea prea mult

Dacă îți dorești a “date to remember” (în sensul bun al cuvântului), prea mult alcool cu siguranță nu este o adiție bună și cu sigurantă nici de bun gust. Trebuie să ai în vedere faptul că dacă el e să fie alesul, vor fi cu sigurantă și alte ocazii pentru alcool peste măsură. Dar pentru moment și pentru o primă întâlnire, este indicat să fii cum ești tu de obicei, fără a merge în extrem.

4.Nu te grăbi

Nu ai niciun motiv pentru care să te grăbești. Acordă timpul necesar pentru a simți chimia și pentru a clădi încredere. Știi cum e, lucrurile minunate nu vin întotdeauna ușor, iar de cele mai multe ori, se merită așteptarea.

 Dacă ai urmat recomandările noastre și ești 100% sigură că el este alesul, atunci felicitări! Însă nu uita unul dintre cei mai importanți pași.

 5.Ai încredere în instictul tău

Dacă simți că ceva nu e în regulă, atunci nu ar trebui să continui. În niciun moment nu ar trebui să te simți presată să continui relația, dimpotrivă, ar trebui să simți că ai libertatea de alege în orice circumstanțe. Refuză politicos și mergi mai departe. Nu ar trebui să te pui în pericol niciodată, doar de dragul de a nu rata ceva. O mulțime de alți Sugar Daddy de succes abia așteaptă să le dai o șansă.