Mărește-ți șansele de a-ți găsi perechea de Ziua Îndrăgostiților

Dragă Sugar Baby, am pregătit un joc pentru tine, care are ca și obiectiv mărirea șanselor de a-ți găsi partenerul potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților.

Statisticile arată că atunci când vine vorba de online dating, de regulă bărbații sunt cei care inițiază conversații mai mult decât femeile. Dar cum ar fi ca doar pentru o săptămână să faceți schimb de locuri și să devii tu cea care inițiază conversații cu cei ce ți-au atras atenția?

A venit momentul să depășesti aceste bariere comunicaționale, pentru că doar așa îți vei lărgi orizonturile, vei cunoaște oameni noi, vei lega prietenii. Însă mai mult decât atât, îți vei mări șansele pentru acea întâlnire de Ziua Îndrăgostiților despre care să le povestești prietenelor tale cu un entuziasm aparte.

Pentru a face cât mai ușoară pentru tine această interacțiune, te invităm să intri în joc. Ce ai de făcut?

În perioada 4-10 februarie, urmărește profilele de Sugar Daddy care au o ramă aurie la fotografia de profil. Ai găsit o persoană care îți place? Te intrigă? Atunci inițiază tu discuția, trimite-i primul mesaj! De ce profilele cu ramă aurie? Pentru a-ți oferi un motiv în plus de a sparge gheața. Apoi, pentru că toate profilele care au ramă aurie, sunt cei care s-au înscris pe SugarDaters în perioada dinaintea Zilei Îndrăgostiților. Prin urmare este foarte probabil ca și ei să fie în căutarea acelei persoane speciale cu care să-și petreacă această zi dedicată iubirii.

De ce să fii tu cea care trimite prima mesaje profilelor cu ramă aurie?

În primul rând pentru a-ți mări șansele de a-ți găsi un partener cu care să petreci Ziua Îndrăgostiților, un partener pe care tu ai decis să-l alegi.

Apoi pentru a primi stiker-ul de “Conversation starter”, adică sticker-ul care arată cât de ușor este să se comunice cu tine, că ești o persoană deschisă și pozitivă.

Ca să recapitulăm, trebuie să inițiezi 7 conversații din decurs de 7 zile, cu 7 persoane care au rama aurie la fotografia de profil și ți-au atras atenția. Dacă vei iniția câte o conversație în fiecare zi, sau 3 într-o zi și 4 într-o alta, este doar decizia ta. Important este să fi inițiat 7 conversații în total, în perioada 4-10 februarie. Aceste acțiuni te vor face eligibilă pentru a primi sticker-ul pe fotografia ta de profil, care te va ajuta să ieși în evidență. Și astfel, chiar dacă încă nu ți-ai găsit alesul printre ramele aurii, poate te va găsi el pe tine, datorită sticker-ului care te diferențiază de celelalte profile.

Așadar, nu uita sa-ți verifici e-mailul în data de 4 februarie. Îți vom trimite și acolo câteva informații despre acest joc pentru Ziua Îndrăgostiților. Și bineînțeles, începând cu a cea zi, fii atentă la ramele aurii.

SugarDaters îți ureză o zi a îndrăgostiților de neuitat!

În cazul în care ai intrebări, nu ezita să ne lași un comentariu aici, iar noi îți vom răspunde cât mai repede cu putință.