Suntem 15 Sugar Babes și o să-ți spunem cum să faci asta

Suntem 15 Sugar Babes cu experiență vastă în lumea sugar datingului și o să-ți spunem cum să faci asta

SugarBabes de pe SugarDaters au fost întrebate care este sfatul cel mai prețios pe care l-ar oferi unei alte Sugar Baby care vrea să experimenteze lumea Sugar Datingului. Am întocmit pentru tine o listă cu 15 sfaturi practice și inspiraționale.

1. Nu vă pierdeți timpul cu indivizi ce încep discuția cu o “ofertă” sau întreabă “care sunt condițiile”. Nu vor o relație, nu vă vor învăța nimic, nu vor fi prieteni si nu vor empatiza în conversații prietenoase. Caută strict o companie feminină pasageră pe care să o cumpere și să o folosească. Iar o sugar baby nu este o prostituată.

2. Dragi femei, uneori poate vă gândți că merită un compromis pentru a primi un lucru scump pe care vi-l doriți așa de mult. O mașină, o sumă mai mare, după care să te gândești că revii la viața ta, sau să accepți să te întâlnesti cu cineva doar pentru o recompensă mare. Sfatul meu este că nu merită niciun fel de compromis!! Nu te gândi că o sa treacă, aluneci într-o zonă pe care nu o dorești, și dacă nu ești atentă și te lasi “vrajită”, orbită de valoarea materială, sau îți pierzi din vedere scopul pentru care ai facut anumite alegeri, de moment, se pot dovedi de lungă durată. Sfatul meu este să cântărești bine ce ai de câștigat, ce ai de pierdut, cu cine te întâlnești, să îți placă bărbatul cu care te întâlnești, să fii respectată și tratată frumos întotdeuna! Atenție la oameni, “nu tot ce zboară se mănâncă”, unii bărbați pot fi șarlatani. Tot ceea ce faci, să faci cu plăcere. Nu trimite poze goală NICIODATĂ, fii demnă și conștientă de feminitatea ta! Respectul tău de sine și inteligența ta vor fi apreciate mult mai mult comparativ cu pozele nud în lumea barbaților, care asociază pozele nud cu femeia fără valoare! Arată că ești femeie puternică, demnă, autentică și vei avea succes, este suficient să fii tu însuți!

3. Nu o face doar pentru că ai nevoie de bani sau îți dorești un anume cadou. Trebuie să fii capabilă să te privești în ochi peste 10 ani de acum încolo. Așadar, întâlnește-te doar persoane despre care crezi că vă îți vor respecta limitele.

4. Niciodată să nu faci nimic altceva din ce nu ai face dacă ai merge la o întâlnire care nu este etichetată ca și sugar dating. Cu alte cuvinte, fie că l-ai întâlnit pe SugarDaters, ori pe Tinder, ori în club, ori prin niște prieteni comuni, chiar nu ar trebui să influențeze în niciun fel cum decurge întâlnirea. Nu fă nimic mai mult sau mai puțin doar din cauza unor etichete.

5. În general trebuie să ai rabdare și continuă să cauți pe cei buni. Vei da peste mulți nemernici. Dar ce e al tău e pus deoparte.

6. Nu-ți compromite principiile și axează-te pe imaginea de ansamblu, nu pe o bucurie de moment. Bărbații maturi și mai în vârstă sunt cei care sunt adesea mult mai serioși și îți vor oferi ce ai nevoie.

7. Să nu lași pe nimeni să te facă să simți că le-ai datora ceva! Pentru că nu le datorezi ! Acest stil de viață este distractiv și plin de oportunități interesante, atâta timp cât îți faci intențiile clare și nu renunți la integritatea ta!

8. Asigură-te ca ai o prietenă care știe unde mergi, cu cine te întâlnești și când. Această regulă este valabilă indiferent de locul unde l-ai cunoscut pe cel cu care urmeză să te întâlnești. Asigură-te că ești în siguranță în orice moment și mereu măcar prima întălnire ar trebui să fie în public.

9. Este în regulă să spui nu, chiar și după ce ai spus da. Pur și simplu te-ai răzgândit.

10. Dacă nu te simți confortabil, nu e ok. Nu-ți pierde timpul cu bărbații care te plictisesc sau nu te fac să te simți așa cum ți-ai dori.

11. Fii tu însuți. Distrează-te.

12. Fii amabilă și drăguță întodeauna. Mai întâi esti om, femeie, și apoi sugar baby.

13. Înainte de orice formă de relație, asigură-te că există atracție între voi.

14. Nu te grăbi, stabilește o conexiune și începe de acolo.

15. Nu există nu. Ai întrebat doar persoana nepotrivită.

Suntem de părere că aceste sfaturi pot fi o bună sursă de inspirație nu doar pentru sugar babies, ci și pentru toți cei care acum, după ce perioada de distanțare socială a luat oarecum sfârșit, au început să meargă din nou la întâlniri. Să dăm startul întâlnirilor așa cum se cuvine!