Ce este sugar datingul și ce implică acest tip de relație?

Pentru cei care nu au încercat niciodată, sugar datingul este un subiect tabu sau misterios. Cei care au abordat acest stil de viață, spun că nu vor să se mai întoarcă la relațiile tradiționale. Sugar datingul deschide o sferă de posibiliăți și experiențe, care în mod normal nu pot fi accesate cu ușurință.

Așadar, de ce este acest tip de relație atât de special? Și ce este sugar datingul susținut și promovat de către SugarDaters?

În esență, sugar datingul este un tip de relație în care două persoane sunt implicate pe baza atracției reciproce (chimiei), respectului și pe baza a ceea ce fiecare are de oferit.  Adeasea, însă nu neaparat, există un decalaj de vârstă între parteneri – un sugar daddy și o sugar baby, un sugar daddy si un toyboy, o sugar mama și o sugar baby, sau o sugar mama și un toy boy. Ideal, o relație de sugar dating este una de durată, unde ambii parteneri se simt egali și apreciați în aceeași măsură.

Desigur, fiecare relație de sugar dating este diferită și unică. Totuși, în mod obișnuit, unul dintre parteneri ocupă rolul de persoană generoasă, grijulie și susținere în relație. Aștia sunt sugar daddies și sugar mamas, care, mai mult decât atât, le place să-și împărtășească resursele, experiența de viață și să ofere îndrumare în unele aspecte din viața unei sugaar baby sau toy boy.

Persoanele care ocupă rolul de sugar baby sau toy boy sunt cei care aduc farmecul, spontaneitatea și energia în relație.

În cele din urmă, sugar datingul este despre a experimenta noul, să ieși din zona de comfort și să îți creezi o viață plină de experiențe de neuitat  alături de o persoană pe care în mod normal nu ai întâlni-o nici în zona ta de comfort. Este vorba despre a aduce calitate vieții tale, sau, cum ne place nouă să o numim- good life dating.

Good Life Dating este estența sugar datingului adaptă prezentului, care imbunătățește calitatea relațiilor.  Află mai multe despre Good Life Dating.