Ce înseamnă sugar daddy și ce își dorește?

Ce înseamnă sugar daddy pe scurt vei afla în acest articol. Cuvântul “sugar daddy “sună familiar pentru mulți dintre noi. Îl vedem folosit des mai ales în social media și cultura pop, iar fiecare își creează imaginea proprie, în funcție de contextul în care a întâlnit acest termen.

Ce înseamnă sugar daddy și cine este el?

Un sugar daddy este un bărbat sigur pe sine, cu o vastă experiență de viață, cu un program zilnic foarte încărcat datorită naturii jobului, dar care în același timp îi aduce satisfacție și se simte implinit. Deseori un sugar daddy își dă seama ca datingul traditional care implică jocuri, așteptări prea mari, posesivitate și gelozie nu mai sunt pentru el, asa că își începe căutarea pentru a găsi o sugar baby sau un toy boy alături de care să se bucure de o viață calitativă cu așteptări transparente.

În general, un sugar daddy este un bărbat de succes și generos căruia îi face plăcere și își doreste să-și împărtășească resursele. Însă succes și resurse înseamnă lucruri diferite pentru diferiți oameni. Pentru unii, este bogăția. Pentru alții, succesul înseamnă să trăiești o viață împlinită, bogată în experiențe semnificative. Oricum ar fi, a fi de succes și a-ți împărtăși resursele nu înseamnă doar bani. Este vorba și despre împărtășirea experienței, a cunoștințelor dar și de momente unice cu o sugar baby sau toy boy.

De ce ar alege un bărbat sugar datingul în schimbul datingului tradițional?

Te-ar putea înteresa să afli și ce e sugar datingul, dar, practic, în sugar dating sau- așa cum o numim noi- Good Life Dating, este vorba despre onestitate, așteptări clare, transparente și calitate. Motivul pentru care unii bărbați preferă sugar datingul este faptul că acest tip de relațiie este pragmatic, le permite să se exprime usor cu privire la modul în care vor ca relația lor să arate. Mai mult decât atât, au access și pot întâlni cele mai frumoase femei de pe pământ care nu își doresc altceva decât să se bucure la maxim de anii tinereții și să experimenteze cât mai multe alături de o persoană cu resurse.

Dacă și viața de zi cu zi este plină de stres și de rutină și cauți spontaneitate, șarm și frumusețe, aici ești în locul potrivit. Alătură-te celor aproape 1 milion de memri deja înregistrați.