Cine este o Sugar Baby și ce își dorește?

De-a lungul timpului, conceptul de Sugar Baby a fost înconjurat de mai multe teorii. Cele mai des întâlnite sunt două dintre ele. Unii sunt de părere că aceste persoane sunt pur și simplu materialiste și nu vor decât să fie întreținute, în timp ce alții susțin că nu doresc decât validare și să își exercite puterea asupra bărbaților. Ambele preconcepții nu sunt însă adevărate.

cine este o sugar baby?

Cine este o Sugar Baby?

Este o femeie care este atrasă de persoane mature (Sugar Daddies, Sugar Mamas), care au o viziune clară asupra vieții și realității, precum și o mentalitate și personalitate generoasă față de partenerul lor (Sugar Babies). Fără îndoială, ea este o persoană care știe să aprecieze viața bună și calitativă, la fel mult ca cineva care a văzut și a realizat mult mai multe decât ea. O persoană care alege să se angajeze într-o relație cu o Sugar Baby, îi va aprecia șarmul, spontaneitatea, spiritul liber și autenticitatea.

Adesea însă nu neapărat, o Sugar Baby este personajul mai tânăr într-o relație. De ce? Pentru că așa cum spuneam și mai devreme, o Sugar Baby este atrasă de persoane mai mature. Este vorba despre persoane mai mari ca vârstă decât ea, nu despre persoane în vârstă, aici fiind diferența. Este cu adevărat interesată să descopere călătoria, experiențele și valorile unei persoane mature și de succes.

Un alt motiv pentru care atât de multe femei își găsesc locul în relațiile de sugar dating, este pentru că apreciază onestitatea și deschiderea de la începutul relației. Au o abordare directă și fără dramă față de statutul lor într-un cuplu și știu să exprime exact ceea ce vor , la fel cum știu să asculte și așteptările partenerului.

Ce își doresc?

Fiecare Sugar Baby este diferită, dar ceea ce au în comun toate Sugar Babies este dorința lor de experiențe noi și posibilitatea de a trăi o viață mai colorată și satifăcătoare în compania cuiva plin de resurse care le poate oferi ceea ce apreciază cel mai mult. Ce anume își doresc și ce anaume apreciază cel mai mult? Ar putea fi orice, de la un sfat care i-ar putea extinde afacerea, la o cină de lux, o evadare romantică, un animal de companie sau Netflix & Chill. Depinde de fiecare.

Ești o Sugar Baby sau în căutarea ei? Înregistrează-te gratuit pe SugarDaters. 

Urmărește-ne și pe Facebook