Cine este o Sugar Mama? Seria Sugar Dating Essentials

Termenul de Sugar Mama este mai puțin cunoscut în afara contextului de sugar dating. Aproape toată lumea știe ce este un Sugar Daddy sau o Sugar Baby, însă prea puțini știu ce este o Sugar Mama.

cine este o sugar mama?

Ce fel de femei sunt sau devin Sugar Mamas?

În societatea modernă, zilele în care doar bărbații trăgeau toate sforile au cam dispărut. Astăzi, avem dovezi clare care arată că și femeile sunt capabile să concureze la același nivel și să realizeze lucruri incredibile ca lideri, oameni de știință, medici, avocați, antreprenori sau orice altceva aleg ca și carieră.

O Sugar Mama este o femeie matură, puternică și cu realizări demne de admirat. Ea este în căutarea unui partener deseori mai tânăr decât ea pe care să-l sprijine și să-l răsfețe.

Este plină de viață, energie și mândră de ea – de aceea tânjește după compania cuiva cu care să-și petreacă timpul liber și să experimenteze tot ceea ce are de oferit o viață bună, calitativă. Caută relaxare, aventură, și evadare din rutina zilnică, pentru că viața ei de zi cu zi este aglomerată și stresantă.

Ce tip de relație caută?

Caută o relație fără obligații, de aceea relațiile tradiționale nu mai sunt pentru ea. Caută o relație simplă, fără dramă, explicații, conflicte sau aștepări ascunse. O relație transparentă și sinceră, în care dezamăgirile și geloziile fac parte din trecut.

Sugar Mama ca partener este …

La fel ca un Sugar Daddy, o Sugar Mama își dorește să petreacă momente plăcute în compania unei persone căreia să-i împărtășească succesele sale, experiența de viață, momentele frumoase.

De obicei, ea este persoana mai în vârstă dintr-un cuplu, prin urmare este capabilă să ofere sfaturi mature și să exprime opinii valoroase. Este adesea o persoană independentă și orientată spre carieră, care nu este interesată să joace rolul tradițional într-o relație. În schimb, îi place să preia controlul și să fie responsabilă. Atât în ​​viața ei, cât și în relații.

Vrei să devii o Sugar Mama? Sau să găsești o Sugar Mama? Începe călătoria pe SugarDaters.

Urmărește-ne și pe Facebook