Cine este un Toy Boy? Seria Sugar Dating Essentials

Când auzim cuvântul Sugar Dating, prima imagine care ne vine in minte este o femeie tânără la brațul unui bărbat mai matur. Cu toate acestea însă, mai ales dacă ai citit și postările noastre anterioare, ar trebui să știi deja că sugar datingul are mult mai mult de oferit! Femeile pot fi Sugar Daddies, iar ele se numesc Sugar Mamas. Iar bărbații pot fi Sugar Babies și ei, doar că se numesc Toy Boy. În ultima noastră postare din seria Sugar Dating Essentials, punem ultima piesă lipsă la puzzle-ul  Sugar Dating.

cine este un toy boy?

 Toy Boys-cine sunt acești bărbați?

Un Toy Boy este pur și simplu o versiune masculină a unei Sugar Baby. Este șarmant și atrăgător și adesea este jumătatea mai tânără într-o relație de sugar dating. El se simte atras de femeile și / sau bărbații de succes și cu experiență, care nu numai că își au viața împreună, dar sunt și gata să împărtășească succesul și înțelepciunea cu partenerul lor.

Bărbații care decid să încerce rolul unui Toy Boy într-o relație  sunt acei bărbați care în general sunt atrași de persoane mai mari ca vârstă decât ei. Fie pentru că se simt mai pregătiți mental fie pentru că pur și simplu persoanele mai mature prezintă mai mult interes.

De asemenea, bărbaților Toy Boys, la fel ca toți celorlalți din comunitatea sugar dating, le place să fie sinceri cu privire la obiectivele și așteptările lor de la începutul unei relații.

Ce tip de relație caută?

Ei caută un partener care are obiective clare în viață și care are experiență și înțelepciune de împărtășit. Cineva care este capabil să deschidă noi uși, să ofere noi oportunități și senzații. Toy Boys sunt dornici să aibă experiențe noi și să primească mentorat de valoare. Pe scurt, ei caută viața bună, una care este posibilă doar în compania unei Sugar Mama sau Sugar Daddy .

Un Toy Boy ca partener este…

Plin de energie și spontaneitate, cu capacitatea de a trăi momentul, emoție și aventură. Ca parteneri, bărbații Toy Boys sunt grijulii, dedicați și atenți. Ei își apreciază partenerul de zahăr și generozitatea lui față de ei și sunt gata să facă un kilometru în plus pentru a se potrivi cu așteptările lor.

Pentru a explora rezerva noastră de profiluri de Toy Boys și a-ți găsi partenerul de zahăr, explorează și vezi ce are  SugarDaters de oferit.

Urmărește-ne și pe Facebook