Top 5 țări cu cei mai mulți Sugar Daddies

Să-ți găsești un partener de zahăr nu e întotdeauna ușor. Poate fi un traseu lung până să găsești o persoană care să se potrivească cu interesele tale, cu personalitatea ta, viziunile de viitor și valorile tale. Prin urmare, o idee bună ar fi să-ți lărgești orizonturile și să privești dincolo de granițele propriei țări.  Dacă ești o Sugar Baby sau un Toy Boy care își dorește să cunoască Sugar Daddies de peste hotare, îți dezvălim mai jos lista cu țările în care trăiesc cele mai multe persoane de succes și generoase înregistrate pe SugarDaters.

Danemarca, raiul pentru Sugar Babies

Se spune că danezii se plimbă cu bicicleta peste tot, iubesc momentele cosy sau “hygge” așa cum le place lor să le numească și sunt foarte diplomați dar mai ales politicoși. Știai că Danemarca este raiul pentru o Sugar Baby? De ce? Pentru ca 46.71% dintre utilizatorii danezi sunt Sugar Daddies, clasând astfel Danemarca pe primul loc cu cei mai mulți membri de succes și generoși din Europa.

Finlanda: Moș Crăciun nu e singurul bărbat generos de aici

Finlanda își găsește locul 2 în clasament cu cei mai generoși și de succes bărbați din Europa de pe SugarDaters. Așa că dacă îți dorești să vizitezi satul lui Moș Crăciun din Laponia sau să vezi aurora boreală, poate ar fi o idee bună să o faci alături de un localnic, de un Sugar Daddy finlandez. În fond, ai de unde alege; 40,08% dintre membrii din Finlanda sunt Sugar Daddies!

România: Contele Dracula a fost și el un Sugar Daddy?

Statisticile de pe platforma noastră ne arată că România este a treia țară din Europa cu cei mai mulți Sugar Daddies întregistrați – 35.29%. Or fi oare Sugar Daddies din România nobili precum transilvanul Dracula? Poate ne poți spune chiar tu, după o scurtă vizită la Bran, o plimbare prin Herăstrau sau în grădina Palas.

Slovacia: din Bratislava cu dragoste

Slovacia este probabil una dintre cele mai puțin cunoscute țări de pe această listă. Cu toate acestea, dacă ești o iubitoare de natură, ar putea fi un loc ideal de explorare pentru tine. Găzduiește peste 1600 de izvoare minerale situate în parcuri naționale care îți taie respirația. De asemenea, această mică țară are cele mai multe castele pe cap de locuitor din lume! Le-ai putea vizita pe toate alături de un Sugar Daddy slovac. 33.50%  dintre membrii slovaci înregistrați pe platformă sunt de succes și generoși, situând astfel Slovacia pe locul 4.

Citește mai mult: Ghidul unei Sugar Baby privind siguranța online. 

Polonia: țara care le are pe toate

Dacă vrei să vizitezi Varșovia sau Cracovia, sau poate să forțezi puțin vara în Sopot, sau de ce nu o drumeție în munții Tatra alături de un Sugar Daddy polonez, ai de unde alege. Polonia se situeaza pe locul 5 în acest clasament cu un procent de 31.31%.

 

Te-am convins să îți lărgești orizonturile? Dacă da, atunci definește-ți căutarea pe platformă cu una dintre țările menționate mai sus.

 

Urmărește-ne și pe Facebook.