TOP 5 țări cu cele mai multe Sugar Babies: Olanda, Suedia…

Comunitatea SugarDaters este răspândită în întreaga lume, iar asta reprezintă un plus pentru tine. Poți să te întâlnești cu persoane de peste graniță, din alte culturi, mai ales pentru că sugar datingul este despre explorare, aventură, distracție și deschidere către noi experiențe. Așadar, îți dezvăluim TOP 5 țări unde trăiesc cele mai multe Sugar Babies din Europa înregistrate pe SugarDaters.

În funcție de următoarea ta călătorie de afaceri sau următorul city break, îți poți ajusta preferințele de căutare, astfel încât să cunoști o localnică alături de care explorezi cât mai mult din cultura ei.

Olanda: lalele, mori de vânt și… top sugar babies

Olanda este  țara nr. 1 pe lista noastră. 69,79% dintre membrii SugarDaters din Olanda fiind sugar babies! În plus, această mică țară are atât de multe de oferit! Un weekend la Amsterdam, vizitarea obiectivelor turistice în multe orașe de excepție, sau relaxarea la malul mării într-una dintre stațiunile turistice sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți desfășura cu partenera ta de zahăr.

Suedia: dulce destinație Scandinavă

După cum probabil ai aflat din postarea noastră anterioară, Danemarca și Finlanda au cel mai mare număr de sugar daddies din Europa. Oamenii din aceste țări pot călători cu ușurință în Suedia, deoarece este situată în mijlocul celor două. Care este posibilitatea de a cunoaște o sugar baby din Suedia? Una foarte mare, deoarece 51.48% dintre utilizatorii noștri din această țară sunt sugar babies. Ca și activițăți de desfășurat împreună, puteți admira aurora boreală dintr-un hotel de gheață. Dacă nu sunteți chiar atât de aventuroși, puteți admira arhitectura cartierelor suedeze răsfățându-vă cu cafea și chifle cu scorțișoară.

Norvegia: natura la superlativ

O altă țară nordică care face parte din lista cu cele mai multe sugar babies, este Norvegia-50.83%. Țara este renumită pentru sălbăticia și fiordurile sale! Obiective obligatorii de văzut includ stânca Trolltunga, fiordul Geiranger și Muntele Fløyen. Dar cu siguranță o sugar baby norvegiană știe mai bine ce locuri nu trebuie ratate.

Spania: o întâlnire în ritm de flamenco – top sugar babies

Spania este o destinație de vacanță evidentă pentru mulți europeni datorită orașelor sale impresionante precum Madrid, Barcelona sau Sevilla dar și pentru destinațiile de plajă precum Lloret de Mar, Malaga sau Marbella. Faptul că 50,66% dintre membrii SugarDaters din Spania sunt sugar babies, face Spania o destinație și mai dorită de către Sugar Daddies.

Franța: Întâlnire la Turnul Eiffel?

Franța este cea mai vizitată țară din Europa și cred ca știm cu toții de ce. Pe lângă faptul că este desemnat orașul iubirii și a romantismului, arhitectura și limba fracenză denotă o notă de senzualitate aproape nemaiîntâlnită în alte culturi.Riviera Franceză poate fi și ea o destinație ideală pentru escapade romantice. 50.23% dintre utilizatorii SugarDaters din Franța sunt sugar babies.  Nu mai sta pe gânduri și ajustează-ți preferințele de căutare astfel încât să poți începe să cunoști sugar babies din țara vinului și a brânzeturilor fine.

Tu cum îți ajustezi acum preferințele de căutare? Ce țară ai pe radar?