Adio singurătate: 4 funcții SugarDaters pentru a găsi un partener

Adio singurătate. Coronavirusul a avut și are un impact vizibil asupra vieții noastre sociale. A trecut mai bine de o jumătate de an de când nu mai putem flirta prin cluburile din centrul orașului. O dată cu respectarea normelor de distanțare socială și purtarea măștilor, flirtul și romantismul nu mai sunt la fel … așa că este firesc ca singurătatea să înceapă să se instaleze .

Cu toate că nu există încă un vaccin pentru Covid, există unul pentru singurătate. Și anume, conectarea cu oamenii. Prin urmare, în mijlocul pandemiei, SugarDaters a lansat noi funcții și le-a îmbunătățit pe cele vechi, pentru a-ți maximiza șansele de a te conecta mai rapid și mai eficient cu persoane interesanțe și pe care, cel mai probabil, nu le-ai aborda în mod normal într-un club.

Află cum anume poți folosi 4 funcții de pe SugarDaters pentru a crea conexiuni rapide și intersante. În cazul în care nu le-ai aplicat încă, începe acum. Niciodată nu e prea târziu. 🙂

Adio singurătate: cum să folosești filtrele de căutare

Te-ai întrebat vreodată cum anume selectează SugarDaters potrivirile tale? Cele pe care le vezi atunci când mergi la “CAUTĂ” dar și cele pe care uneori le primești pe mail, se bazează pe cele mai recente filtre de căutare introduse chiar de tine. Ceea ce înseamnă că de fiecare dată când introduci un nou filtru de căutare, potrivirile tale se schimbă. Așa că jonglează cu această funcție, introdu filtre noi, schimba unele vechi și vezi cine e nou, sau cine e de mai multă vreme pe site, însă nu v-ați conectat până acum.

În funcție de filtre pe care le introduci, uneori este posibil să ai mai multe potriviri, alteori mai puține. De aceea în cazul în care ai fost prea specific și nu s-au afișat rezultatele dorite, încearcă să fii puțin mai general. Dacă spre exemplu ai doar 200 de potriviri cu persoane care au tatuaj, atunci elimină acest filtru și poate vei găsi pe cineva fără tatuaj care te atrage mai mult decât ai fi crezut. Mai mult decât atât, nu toți mebrii SugarDaters includ aceste caracteristici n profilul lor. Nu lăsa micile detalii să îți limiteze opțiunile. Poți oricând modifica filtrele, așa că nu trebuie să ai rețineri să le folosești cât mai mult.  SugarDaters are aproape un milion de utilizatori în întreaga lume și noi membri se alătură în fiecare zi, iar cu cât extinzi căutarea și cu cât modifici mai des filtrele, cu atât sunt mai mari șansele tale de a obține noi potriviri și, în cele din urmă, de a te conecta.

Tag-urile

Am introdus tag-uri (etichete) pentru a te ajuta să obții o perspectivă rapidă asupra a ceea ce caută acel membru al cărui profil îl vizualizezi. O privire este suficientă pentru a vedea dacă aveți interese și așteptări comune, ceea ce înseamnă că nu trebuie să petreci prea mult timp citind profilul cuiva – câteva secunde sunt suficiente pentru a-ți face o idee dacă această persoană ar fi potrivită pentru tine. În același timp, nu uita nici tu să adaugi tag-urile relevante profilului tău. Ajută-i pe ceilalți să obțină o perspectivă despre tine întaine de a iniția o discuție. Mai mult decât atât, cu cât profilul tău este mai detaliat, cu atât mai mult îi invită pe ceilalți să te abordeze.

Adio singurătate: adăugă membrii preferați în lista favoriților

Nu pierde urma celor care sunt speciali pentru tine. Tine-i aproape salvându-i in lista de favorite. Poate dorești să vorbești cu ei doar atunci când sunt online, sau poate dorești să te întâlnești cu cineva peste 2 saptămâni când ajungi în țara sau orașul respectiv. Oricare ar fi motivul pentru care cineva ți-a picat cu tronc, lista de favorite te ajută să te conectezi mai repede cu cei care sunt pe aceeași lungime de unda cu tine.

Fii camaradul nostru folosind butonul de raportare

În fiecare zi, lucrăm să menținem platforma SugarDaters peste medie în industria noastră nișată, dar mai ales în ceea ce vizează conținut și conduită. SugarDaters devine din ce în ce mai bun pentru tine și pentru ceilați de îndată ce noi verificăm manual fiecare text de profil și fotografie și sunt aprobate spre afisare pe site doar cele care respectă termenii și condițiile noastre. Uneori chiar și cu o fotografie și un text de profil adecvat, tot se mai strecoară profile care folosesc greșit SugarDaters. De aceea te rugăm și pe tine să fii camaradul nostru în lupta cu profilele nepotrivite și să folosești pe cât de des posibil butonul de raportare. Cu fiecare profil inadecvat raportat și eliminat de pe platformă, devii cu un pas mai aproape de următoarea ta întâlnire.

Pe scurt, prin raportarea merelor crude cu care intri în contact, contribui la îmbunătățirea experienței tuturor pe SugarDaters, inclusiv a ta. În acest fel, devine mai facil să contruiești relații. Online deocamdată.

Distanțarea fizică nu trebuie să însemne distanțarea socială.

Acum, mai mult ca oricând, conectarea cu oamenii este esențială pentru bunăstarea noastră.

Autentifică-te pe SugarDaters sau crează-ți un cont gratuit și pune singurătatea în lockdown.

Mult succes și stai în siguranță!