Gratis vs Premium pe SugarDaters: care este potrivit pentru tine?

Indiferent de cât timp ai petrecut pe scena întâlnirilor online, uneori te mai întrebi dacă se merită plătit un abonament Premium. Sau dacă unul gratis îți oferă ceva mai mult decât simpla capturare a adresei tale de email.

Vestea bună este că SugarDaters abordează o metodă foarte transparentă și anume – “ceea ce vezi este practic ceea ce primești”. Evident, asta înseamnă că doar cu plan gratis, ai privilegii care te ajută să te decizi dacă se merită un abonament Premium sau nu. Așadar, un profil gratuit îți poate răspunde la întrebările: ce fel de persoane voi găsi aici? Este cineva care să-mi placă? Este cineva din orașul meu? Pot să-i văd profilul și descrierea?

Fără îndoială, cele două planuri de pe SugarDaters – gratis și Premium – sunt disponibile pentru toate cele patru tipuri de profiluri – sugar daddy, sugar mama, sugar baby și toyboy. Așadar, ori că ești generos și de succes sau frumoasă și atrăgătoare, ambele planuri îți stau la dispozitie.

Gratuit vs Premium pe SugarDaters pentru sugardaddies și sugarmamas

Dacă ai un profil de sugar daddy sau sugar mama și încarci o fotografie de profil care este aprobată, poti vedea alți membri și poți folosi toate filtrele de căutare. Mai mult decât atât, poți vedea descrierile membrilor precum și fotografiile publice ale acestora.

De asemenea, poți vedea cine este online, cine ți-a trimis un mesaj și cine ți-a dat acces la fotografiile private.

Acum că ai luat pulsul opțiunilor tale îți este mult mai ușor să te decizi dacă vrei să îți faci upgrade și să treci la planul Premium. În acest fel, îți poți citi mesajele și să inițiezi conversații nelimitat, să vezi fotografiile private la care ai primit accesul și să te bucuri și de restul beneficiilor Premium.

Citește mai mult: TOP 5 țări cu cele mai multe Sugar Babies

Ce se întâmplă dacă nu vrei să încarci o fotografie de profil? Poți beneficia în continuare de aproape toate privilegiile gratuite menționate mai sus, singura restricție fiind că nu puteți vizualiza fotografiile membrilor. De ce? Pentru ca noi credem că este corect să îți afișăm fotografiile altor persoane dacă și tu ai una. Și, în același timp, încercăm să ne asigurăm că toată lumea de aici vine cu intenții bune.

Dacă ești pe SugarDaters cu intenții bune dar totuși nu vrei să încarci o fotografie, atunci poți opta pentru abonamentul Premium, pe care îl poți opri în orice moment. No string attached.

Pe scurt ce cuprind cele două planuri pentru sugar daddies și sugarmamas

gratis vs premium

Gratis vs Premium pentru sugar babies și toyboys

Dacă ai un profil de sugar baby sau toyboy, cel mai probabil ai observat că planul gratuit este foarte, foarte GENEROS. Exact așa cum ar trebui să și fie pentru tine, nu-i așa?

Citește mai mult:Top 5 țări cu cei mai mulți Sugar Daddies

În calitate de sugar baby sau toyboy beneficiezi de toate avantajele pe care sugar daddies și sugar mamas le au cu un abonament gratuit, chiar cu câteva adiții. Și anume: ai privilegiul de a răspunde la toate mesajele primite și asta nu este tot! Să zicem că cineva ți-a atras atenția – atunci mișcarea logică este, desigur, să te inițiezi o conversație. Floare la ureche! Chiar și ca membru gratuit, poți iniția conversații cu 5 persoane diferite, în fiecare zi. Și da, ai înțeles bine – poți beneficia de toate acestea cu un plan gratuit. Singurul efort pe care trebuie să-l faci este să încarci o fotografie de profil și un text. Odată ce acestea sunt aprobate de către un administrator SugarDaters, ești gata să începi să cochetezi!

Pe scurt ce cuprind cele două planuri Sugar Babies și ToyBoys

 

Acum ți-ai făcut o idee și ai văzut că atât planul gratis cât și cel Premium de pe SugarDaters îți oferă multe opțiuni. Un plan gratuit este suficient pentru a naviga pe site și pentru a folosi funcțiile de bază, cum ar fi să vezi cine este online și pe cine poți găsi în zona ta și altele.  Între timp, planul Premium îți permite să începi conversații nelimitate și să creezi conexiuni fără restricții. Prin urmare, după ce ai testat apele cu un profil gratuit, îți este mult mai ușor să te decizi dacă dorești să încerci și planul Premium astfel încât să te bucuri de potențialul maxim oferit de SugarDaters. Mai ales că îl poți opri în orice moment.

Citește mai mult: Adio singurătate: 4 funcții SugarDaters care îți măresc șansele de a-ți găsi un partener