Ziua îndrăgostiților 2021- idei de cadou pentru un buget restrâns

Ziua Îndrăgostiților 2021 poate fi o oportunitate de a redefini romantismul în cuplu, sau de a pava poteci spre inima celui sau celei care îți surâde de ceva vreme încoace. Cel mai probabil, majoritatea opțiunilor tradiționale de a sărbători această zi vor fi  limitate din cauza restricțiilor actuale. Simpla ieșire la cină, sau vizionatul unui film siropos în cinematografe, nu vor fi posibile. Dar dacă vrei să faci un gest față de persoana pe care o apreciezi, o poți face chiar și în vreme de pandemie, și mai ales cu un buget restrâns. Cum? Cu puțină creativitate. Citește lista de mai jos și inspiră-te.

 

Siguranța este noul sexy Ziua îndrăgostiților 2021

Te-ai săturat să tot auzi de mască, mască și iar mască, nu-i așa? Ei bine în acest paragraf tot despre masca vei citi. Siguranța și sănătatea celor pe care îi iubim sunt prioritare. Poți opta pentru măști cu filtre de înaltă protecție. Atenție,  filtre de mască nu de Instagram, haha. Ori ai putea să-i personalizezi tu una, poate cu un simbol care să reprezinte ceva pentru voi și de care doar voi doi să știți. De ce nu? Oricum masca a devenit accesoriul must-have în 2020 și probabil va continua să fie pentru o perioadă și în 2021.

 

Citește mai mult: TOP 5 țări cu cele mai multe Sugar Babies

 

Ceva confortabil

 

Dacă partenera sau partenerul tău lucrează de acasă în această perioadă, probabil că o cămașă elegantă, o cravată roșie sau o eșarfă nu sunt neapărat deosebit de utile. În schimb, poți opta  pentru ceva casual și practic, precum papuci de casă confortabili, un cardigan sau un tricou amuzant. Sau poate chiar ceva și mai apropiat de pielea lor 😉

 

Îmbunătățire la domiciliu

 

Continuând lista cadourilor cu buget restrâns, ultimele gadgeturi tehnologice sau birouri de designeri le lăsăm pe altă dată. În schimb, poți opta pentru un spinner spre exemplu, asta ca să îi îmbunătățească starea de spirit din această perioadă. Mai ales dacă nu îți place să fii all cheesy, chiar dacă e Ziua Îndrăgostiților.

 

Citește mai mult: Top 5 țări cu cei mai mulți Sugar Daddies

Ziua îndrăgostiților 2021 în imagini

 

Dacă bugetul tău este literalmente zero, colectează o grămadă de fotografii și videoclipuri captate de-a lungul timpului cu voi doi. Crează un colaj digital mai ales dacă vrei să incluzi și filmulețe. Chiar și în Power point dacă nu este un tech-savvy. Sau un colaj fizic. Orice ai alege, acest cadou îi va aminti de momentele bune și va trimite mesajul că toate acestea nu au fost decât începutul poveștii voastre.

 

Dragostea este dulce

 

Ciocolată de casă chiar și în formă de inimioare. Awwww. Nu subestimata puterea unei cutii de bomboane în formă de inimă. Chiar dacă pare prea simplu în limbajul tău de dragoste, acest element de bază de Ziua Îndrăgostiților este un clasic care transcende timpul dintr-un motiv. Este simbolic. E drăguț. Și, cel mai important, este dulce. La fel ca iubirea ta. 

 

Dacă nu ai un partener sau parteneră cu care să petreci Ziua Îndrăgostiților 2021, îți poți începe căutarea pe SugarDaters. Până în data de 15.02.2021 poți beneficia de oferta specială de Ziua Îndrăgostiților: O săptămână PREMIUM pentru doar 29 RON. Folosește codul VDAY21 pe pagina destinată plății. Mult succes!