Sugar Daddy traducere: Definiția unui bărbat generos și de success

Sugar Daddy traducere

Sugar Daddy traducere – ce înseamnă și cine poate fi unul?

 

Sugar Daddy în traducere este unul dintre conceptele care îi caracterizează pe acei bărbați puternici căutați de femei incredibile. Un Sugar Daddy este, înainte de toate, un bărbat experimentat și încrezător, de regulă dar nu neapărat – mai în vârstă, care are o viață destul de aglomerată și care nu este atras de relațiile convenționale. Astfel, acesta își dă seama că întâlnirile tradiționale care implică așteptări mari, prea multă dramă și jocuri nu sunt pentru el.

Astfel, Sugar Daddy în traducere liberă se referă la bărbatul generos, de succes care caută o parteneră carismatică față de care să simtă atracție pentru a se bucura împreună de toate părțile bune ale vieții, într-un mod transparent și fără dramă.

 

Cum identifici un Sugar Daddy?

Deoarece aceștia au un succes incredibil în carieră, le place să își împartă resursele, cunoștințele și experiențele cu partenerele lor. Cel mai simplu mod de a identifica un Sugar Daddy este acela de a acorda o atenție deosebită generozității pe care o are. Iar generozitate este un termen foarte amplu, iar deseori este asociat cu resursele financiare, ceea ce este și greșit. O persoană generoasă este acea persoană cu idei progresiste și gata să ajute în mod dezinteresat alte persoane. Un Sugar Daddy generos este acel bărbat pregătit să-și împartă experiențele, cunoștințele și resursele cu persoana de lângă el. Iar femeile hotărâte caută de obicei un bărbat care să le dăruiască atenția de care au nevoie atunci când petrec timp împreună, și care să le învețe lucruri noi și care să le facă să trăiască momente grozave.

 

Citește mai multe despre Sugar Daddy traducere și într-o postare anterioară: Ce înseamnă un Sugar Daddy și ce își dorește

Care sunt avantajele de a fi un Sugar Daddy?

Avantajele de a fi un Sugar Daddy sunt numeroase, bineînțeles: femei superbe, hotărâte să trăiască cele mai bune momente la brațul unui astfel de bărbat. O relație cu un Sugar Daddy este, fără îndoială, cel mai confortabil mod de a găsi un partener ideal cu care să împarți emoții, clipe, trăiri. Este vorba, de asemenea, despre o altfel de viață decât cea care implică rutina zilnică de muncă și diversele compromisuri care trebuie făcute; este vorba despre a intra în contact cu mai femei tinere, ceea ce poate duce la un alt mod de a vedea viața și lucrurile – dintr-o perspectivă mai tinerească.

Pentru că viața de zi cu zi este una stresantă, un Sugar Daddy implică o latură convenabilă în ceea ce privește relația pe care o stabilește cu partenera sa: acesta vrea să scape de tot ceea ce i-ar readuce rutina zilnică în memorie. Un Sugar Daddy nu este stresat de așteptări exagerate și nici nu va suferi din cauza unor dezamăgiri din lipsa transparenței din partea partenerei. Ambii parteneri vor ști la ce sa se aștepte unul de la celălalt. 

Dacă vrei să devii un Sugar Daddy sau să cunoști unul pe SugarDaters îți poți crea un profil gratuit. Mult succes!