Prima întâlnire: ce poți face ca să fie una de succes

Prima întâlnire. Întreabă orice bărbat sau femeie care este definiția lor pentru primă întâlnire „perfectă” și probabil că vei primi o varietate de răspunsuri. În funcție de acțiunile și experiențele anterioare, așteptările lor pentru o primă întâlnire pot fi surprinzător de diferite! Acestea fiind spuse, cei care speră să rezolve ghicitoarea modului de a obține un iubit sau o iubită în lumea întâlnirilor din secolul 21 ar putea să-și crească șansele urmând câțiva pași simpli.

 

 1. Nu trebuie să te grăbești – prima întâlnire!

 

Deși mulți dintre principalii furnizori de servicii de întâlniri online din lume se laudă cu numărul de căsătorii de succes la care au contribuit, acest nivel de angajament sau seriozitate nu este întotdeauna adecvat pentru o primă întâlnire. Înainte ca o relație să progreseze prea mult, fie la nivel emoțional, fie la nivel fizic, persoanele singure ar trebui să-și ia timpul necesar pentru a se asigura că au dezvoltat o bază solidă de respect, onestitate și încredere pe care relația lor poate continua să progreseze.

 

2. Fă lucrurile casual

 

Nu este nevoie să te grăbesti în ceva prea formal chiar de la prima întâlnire. O scurtă seară de băuturi sau un prânz obișnuit de după-amiază le va oferi ambelor persoane timpul necesar pentru a se cunoaște fără a se simți presați să ia un angajament mai serios. Salvează nopțile fanteziste pentru când tu și cealaltă persoană ați decis să faceți următorul pas. În acest fel, fiecare dintre voi vă puteți relaxa la început și vă puteți simți mai confortabil unul cu celălalt.

 

Citește mai mult despre – Relație deschisă: Ce înseamnă să fii într-o astfel de relație

 

3.Concentrează-te asupra pozitivului

 

Al treilea sfat pentru o primă întâlnire reușită, este să o menții pozitiv și să eviți orice subiecte negative de discuție. Spre deosebire de întâlnirile online, potrivirea nu oferă întotdeauna posibilitatea de a afla totul despre noii lor parteneri, înainte de prima întâlnire. Într-un fel, aceasta poate fi o oportunitate excelentă, deoarece permite ambelor părți să facă o primă impresie proaspătă și pozitivă, fără a fi nevoie să se bazeze pe o descriere online.

 

5. Păstrează orice probleme acasă – prima întâlnire

 

Indiferent de câte experiențe mai puțin ideale ai avut în relațiile anterioare, este absolut crucial să îți amintești că aceste gânduri negative nu trebuie să îți afecteze noua relație. Dacă ești serios cu privire la găsirea oportunităților de dragoste și intimitate, lasă amintirile proaste acasă, mai ales la o primă întâlnire.

Dacă ești în căutarea unui partener pentru o primă întâlnire, te așteptăm pe SugarDaters.