Relație SB/SD – ce înseamnă?

Sigur că ai văzut sau ai auzit despre conceptul de relație SB/SD pe undeva. Dacă nu știi ce înseamnă acest lucru, nu-ți face griji! În acest articol vom explica ce este și îți vom spune de ce ar trebui să te înscrii pe SugarDaters dacă îți dorești o astfel de relație.

relație SB/SD

SB înseamnă Sugar Baby, SD înseamnă Sugar Daddy

Conceptul de relație SB/SD reprezintă o persoană care caută un partener ca Sugar Baby sau Sugar Daddy. O astfel de relație se bazează pe așteptările pe care fiecare le are față de celălalt. SugarDaters îți permite să restrângi o listă de candidați, astfel încât fiecare persoană să poată găsi exact ceea ce așteaptă de la partenerul său ideal, fără a-și pierde timpul. Mai mult decât atât, SugarDaters a fost primul website care a introdus conceptul de sugar dating în Romania, prin urmare, cel mai probabil la momentul actual poate fi cel mai mare site de sugar dating din Romania, cu cei mai mulți utilizatori. Si pentru că ne pasă foarte mult ca tu să găsești calitate în loc de cantitate pe platforma noastră, SugarDaters dispune de o echipa care verifică manual toate persoanele noi înregistrare. În acest fel încercăm să ne asigurăm că eliminăm persoanele false, cu fotografii însușite de pe internet sau care nu sunt cine spun ca sunt. Poți alege spre exemplu să vorbești doar cu profilele care au fost verificate cu un act de identitate, sau care au fost verificate cu fotografii suplimentare de verificare, sau chiar care au trecut prin ambele modalități de verificare.

O Sugar Baby preferă de obicei bărbații cu o bună poziție socială și economică. Așa cum a fost dintotdeauna, ele preferă un „domn”, preferă pe cineva care poate fi generos cu ea. În general, un Sugar Daddy preferă afecțiunea, frumusețea și atenția. Evident, fiecare persoană are un univers complet diferit și există multe alte preferințe. SugarDaters este, de asemenea, prietenos cu LGTBQ+ și există și Sugar Mamas, Toy Boys. Toată lumea este binevenită!

Ce se întâmplă cu o relație SB/SD pe social media

Mai ales atunci când cauți un Sugar Daddy, trebuie să iei în considerare faptul că internetul, platformele 100% gratuite sunt pline de profile false prin urmare și Sugar Daddies falși. Un Sugar Daddy adevărat nu v-a căuta o Sugar Baby pe social media. Gândește-te că doar pentru a-ți trimite un mesaj pe SugarDaters, el a trebuit să plătească prețul unui abonament. Asta denotă în primul rând că intențiile lui sunt cât se poate de serioase în a-și găsi o parteneră, sau denotă faptul că a plătit prețul abonamentului doar pentru a te contacta, pentru că i-ai atras atenția! Așa că nu-l lăsa agățat, în cazul în care nu ești interesata, spune-i politicos că ești în căutare de altceva. 😉

Click aici dacă vrei să știi mai multe despre conturile Premium pe SugarDaters.

SugarDaters este locul ideal pentru a căuta o relație SB / SD

Înscrierea pe SugarDaters este foarte ușoară și rapidă. În doar câteva clickuri vei avea un profil care rezumă ceea ce cauți. Îți amintim aici că verificăm toate fotografiile și textele de profil. (știm că îți dorești să găsești calitate aici, de aceea te rugăm și pe tine să oferi calitate la rândul tău). Așa că, încarcă fotografii decente și doar cu tine, fără să mai apară alte persoane, iar textul de profil să fie destul de descriptiv și să nuanțeaze cine ești și ce anume cauți.

Când cauți un Sugar Daddy, îți recomandăm să stai departe de rețelele sociale, deoarece există foarte mule profile false acolo. Dacă vrei o relație SB/SD pe bune, orientează-te spre SugarDaters. Este o platformă special creată doar pentru acest tip de relație.

Urmărește-ne și pe Facebook și Instagram. Poate postăm ceva care te-ar interesa.